Asociația Forcamp a fost înființată în 2015 de câțiva tineri iubitori de natură cu scopul de a oferi copiilor și comunităților de clasă oportunitatea de a învăța pe baza experienței și de a-și dezvolta personalitatea. Toate acestea în natură, la poalele munților Gurghiului, într-un mediu în care se joacă și învață despre lumea minunată a naturii, care ne înconjoară și despre acceptarea reciprocă. Prin programele noastre, oferim o experiență pentru fiecare grupă de vârstă care îi ajută pe copii să prospere și să se integreze în comunitate; dezvoltăm, de asemenea, comunicarea și rezolvarea problemelor în cadrul comunității clasei. Prin activitățile noastre în aer liber, dorim să oferim profesorilor și părinților o mână de ajutor care îi face pe copii mai deschiși către plimbările în natură și, în același timp, în excursiile noastre de teambuilding, întărim încrederea și cooperarea reciprocă pe baza experiențelor petrecute.

Excursii scolare:

Echipa Forcamp îi așteaptă pe școlari la Cabana Farkas cu programe extraordinare, plimbări în natură și jocuri de team-building cu ocazia a Săptămânii Verde și a Săptămânii Școala Altfel!

Cazare si
masă

Cazare cu pensiune completă
de la 175 lei/persoană/noapte

Căutați o cazare potrivită pentru copii? La Cabana Farkas veți găsi toate acestea cu pensiune completă! Oferim cazare pentru copii, cu pensiune completă, astfel încât să fii sigur că cei mici vor fi îngrijiți cu mare atenție în timpul petrecut cu noi. Personalul nostru prietenos și camerele confortabile garantează o vacanță distractivă pe care toată lumea o va iubi!
La Cabana Farkas știm cât de important este pentru copii să se distreze și să petreacă timp util împreună. De aceea, zona oferă o mulțime de activități și facilități: bob, echitație, ciclism, drumeții, ștrand, SPA. În plus, oferim mese delicioase gătite de bucătarii noștri profesioniști!
Rezervați acum prin telefon cazarea cu pensiune completă și beneficiați de toate serviciile noastre astăzi!
Include: cazarea, 3 mese pe zi


Rezervare

Team-building scolar

250 lei/persoană/noapte

Printre cele mai importante obiective ale team building-ului, putem aminti concentrarea pe munca în echipă, încrederea reciprocă și relații importante, comunicarea și cooperarea. Datorită team building-ului, copiii ajung să se cunoască mai bine, devin mai coezivi și cooperanți. Rezolvarea sarcinilor comune le dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor, de elaborare a strategiei și de asumare a responsabilității.
Pe parcursul programelor de team-building o să ajungeți să formați o echipă puternică, vă distrați împreună iar după sfârșitul de săptămână plină de experiențe vă treziți că aveți nevoia de compania celorlalți. O să părăsiți tabăra cu experiențe comune și o multitudine de informații.

Prețul include cazarea, masa de 3 ori pe zi și activitățile educative.

Rezervare

Echitatie
tir cu arcul

290 lei/persoană/noapte

Oferta noastră specială a fost creată în primul rând pentru clase care au participat deja la programul nostru de team building și ar dori să încerce alte tipuri de activități. Prin acest program se apropie de tradiții și experimentează modul de viață al „stămoșilor”. Copiii pot experimenta toate acestea aproape de natură, în aer curat, departe de zgomotul orașului, unde se pot acorda perfect între ei și cu tema principală sub forma unei excursie.
Datorită programului nostru, copiii pot experimenta experiența călăriei în manej. În același timp, ei învață tir cu arcul cu arcuri tradiționale și sportive pentru diferite ținte. Activitățile se desfășoară în prezența instructorilor atestate.

Prețul include cazarea, masa de 3 ori pe zi, activități educative, tir cu arcul, echitație.

Rezervare

Excursie de escaladă

Escalada
275 lei/persoană/noapte

Escalada întărește grupul muscular, te învață să fii hotărât și disciplinat, deoarece corpul și mintea trebuie să lucreze îndeaproape împreună. Ieșind din zona de confort și depășindu-ne limitele, cucerim stâncile vârfului Beaș, ca să avem parte de senzația de succes și vederea care dezvăluie adâncimea misterioasă.
Recomandăm acest program atât începătorilor, cât și grupurilor avansate, stâncile înalte de 15-30 de metri ale vârfului Beaș au stabilite oficial trasee de escaladă. Procesul de urcare și coborâre se desfășoară în siguranță, instructorii noștri cu experiență asigură de jos copiii care cațără pe coardă.

Prețul include cazarea, masa de 3 ori pe zi, activități educative și echipament.

Rezervare

Dezvoltarea creativitătii

250 lei/persoană/noapte

În programul nostru de dezvoltarea creativității, încercăm să oferim copiilor sarcini care diferă de activitățile obișnuite, îmbunătățindu-le capacitatea de a găsi soluții creative. Programul este compilat ținând cont de caracteristicile de vârstă, pentru care Cabana Farkas și împrejurimile sale servesc ca o locație excelentă.

În acest program, gândirea creativă și rezolvarea problemelor ies în prim-plan sub formă de jocuri de construire a comunității, precum și activități de artizanat care permit creativității clasei să se avânte liber, fie individual sau în grup.

Prețul include cazarea, masa de 3 ori pe zi și activitățile educative.

Rezervare

Să cunoastem
natura!

250 lei/persoană/noapte

Recomandăm excursia noastră de aventură de mai multe zile pentru comunități, care ar dori să încerce ceva nou și neobișnuit, care iubesc natura, aventurile și provocările. Dormitul sub cerul liber este precedat de o instruire, astfel că aceste noi cunoștințe vor putea fi puse în practică cu efect imediat.
În timpul programului copiii învață mai multe tehnici de supraviețuire care pot fi folosite și în viața de zi cu zi. Ei vor învăța ce este comestibil în pădure, ce este de făcut dacă cineva se pierde în pădure, cum să-și construiască un adăpost, și îi așteaptă multe alte lucruri interesante. Datorită informațiilor utile copii vor privi natura dintr-o perspectivă diferită.
Prețul include cazarea, mese complete de 3 ori pe zi, activități educative.

RezervareCazare

Aşezată la cel mai înalt nivel al Topliţei, Cabana Farkas e înconjurată de brazi, din balconul ei se deschide o minunată privelişte asupra oraşului. Cabana Farkas din Toplița, județul Harghita dispune de 7 camere, numărul total al locurilor este de 28 de persoane. Camerele nu dispun de baie proprie, la fiecare nivel se află o baie pentru bărbați și o baie pentru femei. Construcția din lemn pretează în egală măsură distracției și odihnei, livingul fiind o scenă excelentă pentru activitățile de team-building și diferite programe. Cabana Farkas are parcare privată și o curte spațioasă cu un teren de joacă pentru copii. În curtea cabanei este amplasat un ciubăr încălzit, numit și jacuzzi secuiesc, care se poate folosi atât vara cât și iarna. La numai 500 de metri se află Băile Banffy, la 200 de metri este centrul de spa&welness cu apă termală, rezervația cascada Toplița este la 1,5 km, pârtia de schi Toplița se situează la 3 km de la cabana, iar centrul oraşului este la 2 km.
Ne-am extins oferta cu o nouă locație de tabără: în colaborare cu Vila Roxy*, oferim cazare la doar 100 m de Cabana Farkas. Programele și instructorii sunt neschimbate, numai locația este diferită. Servirea meselor vom efectua la Restaurantul Farkas, ceea ce înseamnă doar 3 minute de mers pe jos între cele două cabane. Cabana este situată în stațiunea Bradul (Banffy), construcţia e înconjurată de brazi, din balconul ei se deschide o minunată privelişte asupra oraşului. La numai 150 de metri este centrul de spa&welness cu apă termală, rezervația cascada Toplița este la 1,5 km, pârtia de schi Toplița se situează la 3 km de la cabana, iar centrul oraşului este la 2 km. Casa este dotată cu o bucătărie la subsol și un living de aproximativ 40mp, în caz de vreme ploioasă, ne vom continua activitățile în interior în funcție de program. Zona verde a clădirii servește ca un loc spațios pentru activități în aer liber și jocuri de team-building. Zona verde a clădirii servește ca un loc spațios pentru activități în aer liber și jocuri de team-building. Băile sunt situate pe hol, fiind comune, existând 4 băi la 8 camere. Casa are o vedere totală asupra orașului Toplița, valea Mureșului și Munții Călimani. Are acces Wi-Fi gratuit , TV cablu , încălzire proprie centrală și parcare gratuită. Vila are 8 camere, pentru 28 persoane.

Restaurant

Restaurantul Farkas a fost construit în 2016, ca parte a Cabanei Farkas, care datează de aproape 80 de ani. Restaurantul a fost construit în principal cu scopul de a servi copiii din tabere, dar și localnicii și-au arătat interesul pentru gusturi tradiționale și preparatele delicioase. Ținând cont de nevoile clienților, astfel că în 2020 s-a extins partea de restaurant, care are în total 60 locuri: 30 locuri sunt disponibile pentru oaspeți, și 30 locuri pentru copii din tabere, iar terasele exterioare au fost extinse cu încă 60 locuri, cu un minunat vedere la Munții Călimani. Restaurantul Farkas are propria bucătărie, așa că mâncarea servită este mereu proaspătă și irezistibil de delicioasă, făcută de bucătarii noștri. Suntem mândri să anunțăm că servim doar mâncăruri fără aditivi pentru oaspeții noștri și pentru copiii, restaurantul nostru sprijină producătorii locali și are certificat Family Friendly.

Catalog programe

Vă recomandăm broșura noastră Activități extrașcolare, care rezumă activitățile organizate de Forcamp pe tot parcursul anului în funcție de sezon. Aici găsiți o descriere detaliată a programelor noastre, în același timp, puteți alege cel mai potrivit program în funcție de categoria de vârstă, număr participanți și durată, astfel încât să vă bucurați de experiența maximă. Pentru versiunea online a broșurii, vă rugăm să faceți clic pe imagine.
Telefon: 0773 330824