Tabăra de Tenis

Tabăra de tenis aici, servește acolo!

Trei motive pentru care ar trebui să alegeți o tabără de vară de tenis pentru copilul tău:

1. Are la fel de multă energie ca și cum ar bea cafea în loc de cacao?
2. Se pricepe la jocuri cu mingea sau vrea doar să fie mai îndemânatic?
3. Știi că ar fi mai potrivit cu o rachetă decât cu un smartphone sau un playstation?
Dacă ai răspuns afirmativ la cel puțin două dintre acestea, este timpul să îi rezervi copilului tău cea mai bună tabără de tenis a verii!

Acum vrem să te încurajăm să ajuți copilul să schimbe stilul de viață sedentar al zilelor noastre, măcar în timpul liber mai al verii! Nu-i lăsa să își petreacă toată vacanța ghemuit în fața calculatorului! Încearcă taberele noastre de tenis, unde chiar și cel mic va învăța mai mult decât diferența dintre un rever și un backhand!

Beneficiile tenisului

Expunerea timpurie la sport are multe efecte pozitive asupra copiilor, atât din punct de vedere mental, emoțional, fizic, cât și în ceea ce privește dezvoltarea personalității. Practicarea sportului la o vârstă fragedă într-un mediu adecvat are un impact mare asupra copiilor, care sunt sănătoși și activi (care fac exerciții fizice de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, timp de cel puțin 40 de minute sau mai mult), au o sănătate cardiovasculară mai bună, o rezistență mai bună, oase mai sănătoase și rate semnificativ mai mici de obezitate infantilă.
În plus, tenisul este bun pentru nivelul de energie, circulația sângelui, sistemul imunitar, abilitățile motorii fine, coordonarea mână-ochi, puterea inimii și calitatea somnului.
Activitățile sportive organizate îi ajută pe copii să își dezvolte valorile sociale și comportamentale de caracter, cum ar fi onestitatea, integritatea, munca în echipă, curajul și perseverența, precum și calitățile de lider, abilitățile de cooperare, disciplina și capacitatea de ascultare. Trăsăturile pozitive de caracter sunt dobândite cu ușurință într-un mediu de încurajare, atunci când un model de rol (părinte, antrenor, colegi) oferă comportamentul corect.
Toate echipamentele sunt puse la dispoziția copiilor în timpul sesiunilor, în afară de îmbrăcăminte.

Programul taberei

Părinții sunt rugați să ajungă cu copiii lor între orele 9.00 și 10.00 la cabana Farkas. După instalarea în camere, vor avea loc câteva jocuri de cunoaștere și apoi se va merge la terenurile de tenis. Masa de prânz va avea loc la ora 14.00 în restaurantul de la Farkas. După aceea vom continua cu tenisul între orele 16-18. Cina va avea loc la ora 19.00, urmată de un program de jocuri interactive. În ultima zi, nu va mai fi nimic altceva decât tenis, evaluare, iar după prânz, la ora 14.30, îi vom aștepta pe părinți după copii.


Informatii tabără

Cazare:

La Cabana Farkas, 7 camere, restaurant, living, baie, terasă, spațiu pentru foc de tabără, ciubăr, spațiu de joacă cu tobogan, perete de cățărare, tiroliană

Mese

Pensiune completă, Apă, ceai, lapte, cacao

Transport

Trebuie asigurat de către părinți

Accesorii necesare

-a sigurăm rachete de tenis și minge
- instructor de tenis Szilágyi Géza: 0745317077

Număr profesori: 2

Extrém

Sportos

Kreatív

Nehézség

data taberei, pret

 

reduceri

 

Reducere pentru fraţi 10%
* reducerile nu se acumulează

Înscriere