Tabăra foto

Tabăra de fotografie
Cu siguranţă vi s-a întâmplat să vă găsiţi într-un loc sau într-o ipostază şi doriţi să împărtăşiţi acest lucru cu prietenii voştri sau pur şi simplu să postaţi pe Facebook. Desigur că atunci v-aţi dorit să faceţi o poză în care să surprindeţi exact esenţa momentului.

Astăzi, imaginile pe care le capturăm cu un aparat de fotografiat sau cu telefonul mobil au devenit un mijloc de comunicare. Fiecare poză, vrea să spună o poveste. Dar, dacă prin poze comunicăm, ştim oare să o facem în mod corect? În cadrul acestei tabere vom învăţa să ne rafinăm şi să eficientizăm acest limbaj, fără a fi foarte important cu ce fel de aparat facem poze, cât de mare şi de performant este, vom învăţa mai degrabă cum să le încadrăm, cum să creăm o compoziţie fotografică.

Vom înţelege puţină tehnică fotografică pentru a putea folosi cât mai bine aparatul nostru de fotografiat. Totodată vom afla care sunt regulile de compoziţie şi cum percepem imaginile, vom învăţa că putem găsi ceva interesant de fotografiat oriunde ne-am afla. Vom sta la cabană, într-o zonă superbă la poalele munților Gurghiului, unde ne vom bucura din plin de natură și de peisajul neobișnuit şi vom face drumeţii pe munte.

Informatii tabără

Cazare:

La Cabana Farkas, 7 camere, restaurant, living, baie, terasă, spațiu pentru foc de tabără, ciubăr, spațiu de joacă cu tobogan, perete de cățărare, tiroliană

Mese

Pensiune completă. Dimineața și seara ceai, la prânz apă sau suc natural. Între mese fructe.

Transport din Târgu-Mureș

Cu trenul

Accesorii necesare

- aparat de fotografiat
- stativ foto (opțional)
- sursă de lumină (opțional)
- blendă (opțional)

Număr profesori: 2

 

data taberei, pret

Categoria de vârstă: 12-18 ani

reduceri

 

Reducere pentru fraţi 10%
* reducerile nu se acumulează

 

Înscriere


fotografii

Înscriere în tabără