Tabăra de echitatie

Tabăra de călărit
Dorim să-i familiarizăm pe tinerii cu vârsta între 9-16 ani cu tirul cu arcul. Este o cultură a corpului, a luptei și a vânătorii. Puteți pune în practică bazele tirului cu arcul, vă puteți confecționa propriile accesorii de arcaș.

La sfârșitul taberei o să organizăm un concurs de tir cu arcul unde vă puteți demonstra calitățile de arcaș și cei mai buni dintre voi să se întoarcă acasă cu premii. Faceți cunoștință cu caii, învățați să călăriți. O să participați la excursii ecvestre la poalele Munților Gurghiu. Alătură-te taberei noastre, pe parcursul căreia o să devii mai puternic prin tragerea cu arcul respectiv mai iute prin călărit.

Programul teberei de echitație

Cei care vin din Tîrgu – Mureș sau din zonă: călătorim cu trenul acompaniați de însoțitorul de grup. Întâlnirea are loc la gara CFR din Tîrgu – Mureș, în jurul prânzului la ora 13:50. Toată lumea trebuie să aibă în mod obligatoriu asupra lui/ei carnetul de elev, pe care o s-o predăm la sosire însoțitorului de grup. Cabana Farkas este la o distanță de 20 de minute de mers pe jos de la gară. Pentru cei care nu vin cu trenul (din alte localități sau alt județ) întâlnirea va avea loc la Cabana Farkas între orele 17:30 – 18:00. După ce toți participanții au sosit luăm prânzul la ora 18:00. Prima după-amiază a taberei este pentru a face cunoștință, pentru jocuri de formare și de dezvoltare a echipei. În zilele următoare o să avem programe de echitație și de tir cu arcul, condimentate bineînțeles cu bălăceală și jocuri tematice. Seară de seară protagonistul principal o să fie jocul și voia bună. Programele de după-masă includ vizitarea cascadei sau a altor obiective turistice. La fel, în funcție de vreme, în ultima seară a taberei o să punem cireașa pe tort cu un foc de tabără ce ajunge până la cer, cu muzică și dans. În ultima zi dimineața o să facem o evaluare a activităților din tabără, împachetăm și ne luăm rămas bun.Cei care pleacă cu trenul, pornesc la ora 14:40 din gara Toplița. Pentru cei care nu pleacă cu trenul: rugăm părinții ca să vină la Cabana Farkas între orele 13:00 – 14:00 pentru a-i lua pe copii.

Informatii tabără

Cazare:

La Cabana Farkas, 7 camere, restaurant, living, baie, terasă, spațiu pentru foc de tabără, ciubăr, spațiu de joacă cu tobogan, perete de cățărare, tiroliană

Mese

Pensiune completă. Dimineața sau seara ceai, la prânz apă sau suc natural. Între mese fructe.

Transport din Târgu-Mureș

- Trebuie asigurat de către părinți

Programe

- echitație în manej 20 de minute/zi (nivel începător)
- plimbări călare în pădure 30-40 minute/zi (nivel avansat)
- Tir cu arcul

Accesorii necesare

- apărător antibraț
- arc (opțional)
- săgeată nu trebuie
- pantalon echitație (pantalon lung)
- apărător coloană, tocă (opțional)


Număr profesori:3

data taberei, pret

Tabara de echitatie si tir cu arcul 9-16 ani
2024-06-30 -> 2024-07-05
1500 RON

(8 locuri disponibile)

 

reducerei

 

Reducere pentru fraţi 10%
* reducerile nu se acumulează

Înscriere
Înscriere în tabără