Gestionarea conflictelor scolare cu metode de pedagogie experimentala pentru pedagogi cu Mela Mihai la Toplita

calendar
2024-11-15 - 2024-11-17

Venim în ajutorul pedagogilor, care se confruntă în fiecare zi cu problema gestionării conflictelor. Dorim să vă oferim un sprijin cu metode alternative în aceste situații, prin care au po
...
Dorim motivarea cadrelor didactice în afara mediului școlar, ca să cunoască educația nonformală și avantajele acestui metod, care va fi la îndemâna profesorilor la școală.
Organizăm de vineri până duminică o sesiune de pregătire pentru pedagogi, prin care pot folosi jocuri experiențiale pentru a diminua neliniștea copiilor, a rezolva eficient conflictul care a apărut în clasă și a motiva elevii.
În același timp, pedagogii pot experimenta și ce fel de activități, jocuri merită jucate în clasă, ceea ce îi va face pe copii mai receptivi la exterior, le va capta atenția și nu se va concentra asupra telefoanelor în timpul liber. Pe baza acestor informații practice mai târziu profesorii vor avea posibilitatea de a desfășura o activitate similară, pe care o vor folosi și în rândul elevilor.
Cursul va începe de vineri la ora 18.00 și se va ține până duminică până la ora 14.00.
Implementarea programului se va face la Cabana Farkas, la poalele Munților Gurghiului.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Mureș.

Cine este Mela Mihai?
Mihaela Mihai, actrița, supraviețuitor și uneori scriitor. :)
Născută și crescută la Brașov, mutată la Târgu-Mureș unde a absolvit facultatea de actorie, 
Mela are un masterat în scriere dramatică și psihopedagogie, aducând o perspectivă unică și valoroasă cursului nostru. Abilitățile sale de comunicare vor oferi participanților instrumente practice și inovative pentru gestionarea conflictelor școlare. 
În prezent actriță la Teatrul Național Târgu-Mureș.
calendar Preț tabără: 300  RON
calendar Locuri tabără: 20


Cofinantat de