Tabăra foto

Tabăra de fotografie
Cu siguranţă vi s-a întâmplat să vă găsiţi într-un loc sau într-o ipostază şi doriţi să împărtăşiţi acest lucru cu prietenii voştri sau pur şi simplu să postaţi pe Facebook. Desigur că atunci v-aţi dorit să faceţi o poză în care să surprindeţi exact esenţa momentului.

Astăzi, imaginile pe care le capturăm cu un aparat de fotografiat sau cu telefonul mobil au devenit un mijloc de comunicare. Fiecare poză, vrea să spună o poveste. Dar, dacă prin poze comunicăm, ştim oare să o facem în mod corect? În cadrul acestei tabere vom învăţa să ne rafinăm şi să eficientizăm acest limbaj, fără a fi foarte important cu ce fel de aparat facem poze, cât de mare şi de performant este, vom învăţa mai degrabă cum să le încadrăm, cum să creăm o compoziţie fotografică.

Vom înţelege puţină tehnică fotografică pentru a putea folosi cât mai bine aparatul nostru de fotografiat. Totodată vom afla care sunt regulile de compoziţie şi cum percepem imaginile, vom învăţa că putem găsi ceva interesant de fotografiat oriunde ne-am afla. Vom sta la cabană, într-o zonă superbă la poalele munților Gurghiului, unde ne vom bucura din plin de natură și de peisajul neobișnuit şi vom face drumeţii pe munte.

ce include?

Cazare:

La Cabana Farkas, 7 camere, restaurant, living, baie, terasă, spațiu pentru foc de tabără, ciubăr, spațiu de joacă cu tobogan, perete de cățărare, tiroliană

Mese

Pensiune completă. Dimineața și seara ceai, la prânz apă sau suc natural. Între mese fructe.

Transport din Târgu-Mureș

Cu trenul

Programe, accesorii

Să aducă aparat de fotografiat

Coordonator tabără:

Bartha Gergely

Număr profesori: 4

 

data taberei, pret

Categoria de vârstă: 12-18 ani

reduceri

 

Reducere pentru fraţi 10%

 

Participăm la proiecte, ca să putem ajuta! 50% reducere

Cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, Asociația Forcamp oferă posibilitatea de a pleca în tabără la jumătate de preț copiilor a căror părinți au venituri mici. Copiii între 12-18 ani sunt aștepați într-o tabără foto la Toplița.
Criteriile de înscriere sunt următoarele :
-venitul brut al familiei nu poate depăși suma de 4000 lei
-niciunul dintre părinți să nu dețină o societate comercială
-niciunul dintre părinți nu poate lucra în străinătate
-trebuie să aibă domiciliul în județul Mureș
Documentație necesară :
-adeverință de salar pentru părinți, de la locul de muncă
-declarație (descarcă aici)
-copie carte de identitate

Documentația necesară este așteptată în format electronic la adresa office@forcamp.eu până la data de 10.06.2018

Înscriere


fotografii

Înscriere în tabără